Asistent Medical Germania fără cunoștințe de limba germană

Asistenti Medicali Germania Fara Cunostinte de limba germana
0

Asistent Medical Germania fără cunoștințe de limba germană

 

Asistenții medicali care nu au cunoștinte de limba germană nu pot ocupa postul de asistent medical cu drepturi depline în Germania. De ce? Pentru că munca unui asistent medical în Germania nu presupune doar interacționarea cu pacienții, medicii și colegii, administrarea medicației sau raportarea modificărilor survenite asupra sănătății pacientului. Un asistent medical trebuie să noteze și în fișa pacientului. Pe langă toate acestea un asistent medical trebuie sa aibă și recunoașterea profesională.

CE POATE FACE UN ASISTENT MEDICAL FĂRĂ LIMBA GERMANĂ?

MedialJob vine în ajutorul asistenților medicali care își doresc să profeseze această meserie pe teritoriul Germaniei, adică, puteți susține cursuri acreditate gratuite până la nivelul A2 sau B2 subvenționate în totalitate de noi.
Cei care iși doresc pot învăța limba germană până la nivelul A2 și pot începe munca în centre de îngrijire continuând cursurile la angajator.
Cursanții care vor să continue până la nivelul B2 pot susține examenul lingvistic pe teritoriul Romaniei sau după angajare și vor depune dosarul de recunoaștere la instituțiile teritoriale abilitate din Germania.
Informațiile complete despre cursuri le puteți găsi la urmatorul link: https://medialjob.ro/cursuri-germana-pentru-asistenti-medicali/

Recunoașterea profesională în Germania se obține în baza a 2 criterii obligatorii:
Diploma de asistent medicali generalist.
Limba germană nivel B2

Examenul pentru limba germană se va da în 4 etape: ascultare, înțelegere, vorbire și scriere. Se susține în școală, în fața unor persoane acreditate de statul german pentru ca certificatul să fie valid.

limbagermanab2

 

MedialJob și partenerii angajatori vă oferă suport de integrare și întocmire a dosarelor pentru recunoașterea profesională.

Acest articol se adresează direct celor care au deja diploma de asistent medical, vor să muncească în Germania, dar nu cunosc limba germană.
Persoanele care doresc să urmeze școala de asistenți medicali generaliști se pot înscrie la Școala Atlas din București.

Vezi mai multe despre: Asistenți medicali fără experiență sau Recrutări asistenți medicali Germania fără experiență

MedialJob este autorizat de Ministerul Muncii din Germania cu autorizația 93131235.

MedialJob Partener Eures Uniunea Europeana

Locuri de muncă asistent medical Germania fără limba germană.

Asistenți medicali Germania fără cunoștințe de limba germană.

Germania

Lăsați un comentariu

ro_RORomanian
de_DEGerman en_USEnglish ro_RORomanian
Open chat