Întrebări frecvente despre locuri de muncă

Întrebări Frecvente Despre Locuri De Muncă
0

Întrebări frecvente despre locuri de muncă

Articolul ”Întrebări Frecvente Despre Locuri De Muncă” încearcă să răspundă la majoritatea întrebărilor pe care candidații le au cu privire la locurile de muncă din Germania.

Care este comisionul pe care trebuie să îl plătesc?

MEDIALJOB nu percepe comision sau alte taxe.

Este sigur Job-ul prin MedialJob?

MedialJob are contracte cu toți angajatorii germani, în care sunt stipulate și cazurile excepționale în care din varii motive postul nu mai este valabil. Suntem asigurați și pentru cazuri excepționale, și anume: Candidatului i se va rambursa plata transportului dus întors, inclusiv costurile aferente precum ar fi mâncarea și cazarea la Hotel pe perioada transportului înapoi. Deși până în momentul de față MedialJob nu s-a confruntat cu asemenea cazuri excepționale, dorim ca toți candidații care vin prin noi să aibă siguranța că nu au investit în transport fără a beneficia de un loc de muncă în Germania. Suntem mândri că prin noi și-au găsit peste 600 de candidați un loc de muncă sigur.

În ce limbă trebuie sa fie CV-ul?

Puteți trimite cv-ul în limba germană, engleză sau română.
CV-ul se poate crea online la următorul link: https://europass.cedefop.europa.eu/editors/ro/cv/compose

Cum susțin interview-ul?

Interview-ul va fi susținut cu angajatorul sau cu un reprezentat MEDIALJOB prin telefon sau videoconferiță (SKYPE, FACEBOOK)

Care este salariul meu?

Salariul diferă în funcție de calificările și experiența pe care o aveți în domeniu. Salariul va fi prezentat în momentul în care sunteți acceptat.

O să semnez contactul de angajare cu MedialJob sau cu altă firmă românească?

Contractul de muncă se va semna directu cu angajatorul german fără intermediari.

O să am contract de muncă și asigurare de sănătate?

Toți angajatorii germani angajează personalul numai cu contract de muncă și plata tuturor asigurărilor sociale și de sănătate.

Dacă acest articol este incomplet și nu găsiți răspunsuri la întrebările dumneavoastră, vă rugăm să ne ajutați să îl îmbunătățim cu click pe acest link. 

Lăsați un comentariu

ro_RORomanian
de_DEGerman en_USEnglish ro_RORomanian
Open chat