Home » Blog » Asistenți medicali Germania Eures fără experiență

Eures (partener MedialJob) recrutează asistenți medicali fără experiență pentru centre de îngrijire și spitale din Centrul si Nordul Germaniei.

Asistenții medicali fără experiență care cunosc limba germană au șansa de a obține un loc de muncă în Germania la unele dintre centrele partenere, unde vor primi tot suportul necesar pentru dobândirea unei experiențe la standarde europene. Angajatorii vă vor sprijinii în tot ceea ce înseamnă dobândirea unei experiențe solide atât în domeniul medical cât și în cunoașterea limbii germane scris, vorbit și citit la un nivel avansat. Contractul de muncă este pe termen nelimitat cu plata tuturor asigurărilor sociale și de sănătate.

Beneficii:

• Suport gratuit până la absolvirea interviului în limba germană cu nivel de B2 și recunoașterea diplomei de asistent medical în Germania. Pentru recunoașterea diplomei de asistent medical este necesar un nivel de limbă germană scris/vorbit B2.
• Interviul se face la instituția sanitară germană din județul unde aparțineți.
• Un suport activ de integrare precum ar fi o prima de 500,00 € nerambursabilă pentru imobil, în cazul în care doriți să vă mutați din clădirea prevazută pentru personal.

Cerințele minime obligatorii pentru ocuparea acestui post sunt:
• Diplomă Asistent Medical Generalist
• Limba germană minim A1

Salariul de bază pornește de la 2.100,00 Euro BRUT la care se adaugă sporurile aferente.

MedialJob este autorizat de Ministerul Muncii din Germania cu autorizația 93131235.

Eures logo