OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

Suntem alături de tine în construirea carierei! Indiferent de domeniul în care îți dorești să profesezi, MedialJob îți oferă oportunități de cariera în Germania. Îți punem la dispoziție proiecte complete de integrare, incluzând cursuri de limba germană și recunoaștere profesională!

Industrie

Pe lângă salariile atractive, alegând să profesezi în Germania ai ocazia de lucra cu utilaje noi în fabrici moderne, la cele mai înalte standarde.

Sănătate

Reprezentăm peste 320 de clinici și centre pentru seniori din Germania. Indiferent dacă îți dorești să profesezi ca medic, asistent medical sau infirmier, noi iți punem la dispoziție proiecte complete de integrare. 

HoReCa

Oferim posturi de bucătar, ospătar, receptioner sau camertistă. Iți pune la dispoziție cursuri de limba germană și chiar cursuri de specializare dacă dorești să avansezi în carieră.

IT/Inginerie

Alegând să îți începi cariera în Germania, vei avea oportunitatea să lucrezi cu cele mai noi tehnologii pentru companii cunoscute din domeniul IT.

Proiecte de integrare

BONUS pentru Asistenții Medicali cu Recunoaștere Profesională în Germania!
Cei care se angajează în perioada 03 -10 martie beneficiază de un bonus la salariu de 150 Euro/lună în primele 3 luni de la angajare. Pentru a beneficia de acest bonus, când luați legătura cu noi, trimiteți următorul COD: 213310
 

JobForLife 2021

Proiect complet de integrare pentru Asistenți Medicali în Germania. 

Proiectul începe pe 15 martie!

Pimul proiect de integrare din România, dedicat Asistenților Medicali, care include atât cursuri intensive de limba germană, cât și cursuri teoretice de asistență medicală online-live!

 

Ce include acest proiect?
– Primă de fidelitate 500€
– Cursuri intensive de limba germană până la atingerea nivelului B2 

– Cursuri teoretice de asistență medicală 
– Contract de muncă direct cu angajatorul german
– Cazare gratuită două luni
– Sprijin în obținerea recunoașteri profesionale
– 29 zile concediu anual
– Facilitarea angajării pe întreg teritoriul Germaniei

 

După obținerea recunoașterii profesionale aveți posibilitatea de a face cursuri de specializare în Germania:
– Management Asistență Medicală/ Pflegediensleitung
– Bachelor Pflegemanagement/ Studiu superior
– Terapie Intensivă și Bloc Operator

 

Salarizarea – în funcție de experiență:
– pentru asistenții fără recunoașterea profesională de la 2200€ + sporurile legale
– pentru asistenții cu recunoașterea profesională de la 3100€ + sporurile legale

JobForLife for Students

Vei absolvi anul acesta și nu știi unde poți dobândi experiență sau ce perspective de carieră poți avea?

Acum te poți pregăti pentru un proiect internațional pe care îl vei experimenta în Germania începând cu luna septembrie 2021. Participarea la acest program îți oferă o experiență care îți va marca cu siguranță pozitiv începutul carierei atât în Romania, cât și în Germania.

Învață limba germană până în septembrie!
Proiectul începe cu un curs de limba germană live-online. Prețul cursului este de 82€, suma fiind subvenționată în totalitate de Medialjob pentru persoanele înscrise până la data de 22 martie.  În cadrul acestui curs vei învăța germana până la nivelul B2.

După atingerea nivelului lingvistic A2 vei obține un contract de muncă de 10 luni direct cu angajatorul german, pe un post de Asistent Medical la un centru de seniori din Germania.

Pe lângă experiența acumulată într-o țară dezvoltată din punct de vedere medical, vei descoperi o nouă cultură și vei învăța o limbă nouă care reprezintă un avantaj în viitoarea ta carieră profesională. Un plus al acestui proiect este reprezentat de salariul atractiv. Vei începe de la un salariu de 2200€ lunar + Sporuri, cu reale posibilități de avansare și, în plus, vei beneficia de o primă de fidelitate 500€. Cazarea în primele două luni se face la angajator și este gratuită.

Infirmieri Germania 2021

Destinat candidaţilor care doresc să se angajeze pe termen lung în Germania.

Candidaţii care au cunoștinţe de limba germană nivel minim A2 și au o experienţă de minim șase luni pe postul de infirmier beneficiază complet gratuit de angajare și de suportul nostru pentru integrare.

Programul de integrare pentru candidaţii care nu cunosc limba germană prevede o taxă de înscriere în valoare de 470,00 Euro. În această valoare sunt incluse următoarele:
– Curs de limba germană până la nivelul A2
– Transportul dumneavoastră în Germania
– Angajare cu contract de muncă direct la angajatorul german
– Suport de integrare activ în Germania

Salariere : 2.088,00 € brut + sporurile legale
Se lucrează în tura de dimineață sau după masă opt ore pe zi, 174 de ore pe lună. Concediul este de 26 de zile pe an. Cazarea se face într-o cameră single destinată personalului în incinta centrului de seniori. Chiria este subvenţionată de angajator și diferă în funcţie de zonă între 150€ și 350€.

Recunoaștere Profesională Germania

Proiectul se adrsează celor care doresc să obțină recunoașterea profesională în Germania. Cuprinde cursuri de limba germană până la nivelul B2 și recunoașterea profesională. În funcție de nivelul de cunoștințe de limba germană vă putem face o ofertă de preț individuală.

Curs Terapie Intensivă

Curs complet de Terapie Intensivă pentru cei care au dobândit recunoașterea profesională în Germania. Cursul durează trei luni și se desfășoară în Germania. Proiectul este gratuit însă include un contract de muncă de 24 de luni cu o clinica din Germania.

Curs Asistență Clinică

Curs de specializare complet cu durată de două luni care se desfășoară online. Învățați tehnicile și utilizarea aparaturii de ultimă generație din clinicile germane, dar și care sunt activitățile zilnice din spitale, inclusiv tehnici de documentare pentru fișa individuală a pacientului.
Costul cursului: 580,00€
* Înscrieri anul acesta doar în lunile Mai și Septembrie.

Asigurarea locului de muncă - Job Security-Check

Asigurarea Job-Security-Check reprezintă polița de asigurare de care beneficiază fiecare candidat din momentul în care a ajuns la MedialJob. Aceasta îl asigură pe angajat în cazul neplăcerilor sau pierderilor financiare pe care le poate avea în momentul în care pleacă la un angajator din
străinatate: inexistența locului de muncă sau lipsa detaliilor contractuale (salariul, ore de lucru, forma de cazare etc.)


Prin polița Job-Security-Check oferită de MedialJob candidatul primește încă dinainte de plecare detaliile contractuale rezumând, atât adresa angajatorului, cât și salarizarea, orele de muncă și forma de cazare. Suma asigurată este de 430,00 Euro.

După confirmarea de angajare și acceptarea detaliilor contractuale de către candidat, acesta va primi pentru semnare polița de asigurare Job-Security-Check.

Valabiliatea asigurării este până la ajungerea dumneavoastră la angajator și începerea activitații de muncă.

ro_RO
Open chat