Noi suntem Medialjob

Căutam întotdeauna locul potrivit pentru tine!

Ascultăm și adaptăm fiecare situație în așa fel încât să fim bucuroși pentru ceea ce am realizat cu fiecare candidat și fiecare reușită.


  • 151230Applicații
  • 1748Integrări
  • 125000Vizualizări
  • 1900Angajați

MedialJob 100% calitate!

De 5 ani suntem mândri că reușim să stabilim standardele de profesionalism în branșă, fiind astfel fideli misiunii noastre de a oferi o alternativă profesională și accesibilă.Ne distingem prin profesionalism, flexibilitate și atenția maximă la nevoile clienților noștri.Prestăm servicii de interview-ere și preselectare pentru candidații care vor să lucreze pe o perioadă de proiect sau chiar mai lungă în Germania, Austria sau Elveția. Sectoarele de interview-ere și preselectare sunt cu predilecție în domeniul sănătății și cel Gastro-Hotelier. Zilnic ne acordă încrederea peste 320 de companii în numele cărora preselectăm candidații ideali din Germania, Romania, Ungaria si Polonia.Pentru noi, fiecare persoană este unică și de aceea fiecare persoană este abordată individual.Satisfacția și motivația candidaților sunt extrem de importante pentru succesul nostru.
Vino la noi și iți vom găsi Jobul preferat !

La începutul anului 2015 se pun primele idei pe o foaie de hârtie de un grup ambițios având experiență îndelungată în domeniile de resurse umane și management. Fiind de profesii diferite, însă având același scop. Un suport complet oferit pentru românii care vor sa își facă o carieră în Germania fără costuri ascunse sau comisioane. După multe nopți târzii sau chiar nedormite s-au născut primele idei, calcule și proiecte.
Având ca îndrumător și prim client, patronul unui hotel de 4 stele am avut cu toții posibilitatea să învățăm cerințele ambelor părți.
Deci, omul potrivit la locul potrivit.

Având sediul în orașul Essen / Germania ne bucurăm de o experiență bogată pe piața germană atât în domeniul de preselectare a candidaților cât și de un suport de școlarizare a acestora, oferind clienților noștri servicii de consultanță în activitățile de management strategic și resurse umane. Suntem un grup înființat în Germania în anul 2015 și format actual din 11 colegi ambițioși și perseverenți din Romania și Germania care se ocupă de tot ceea ce este necesar pentru a vă acorda un suport profesional și experiența necesară, asigurându-vă așa locul de muncă dorit.
Satisfacția și motivația candidaților sunt extrem de importante pentru succesul nostru.
Apelând la noi aveți garanția unor servicii de calitate, orientate spre nevoile dumneavoastră, având implicit ca scop final îndeplinirea cerințelor clienților noștri. Credem că In orice branșă de activitate oamenii sunt cel mai important capital, iar dezvoltarea lor profesională și relatțile din cadrul unei organizații sunt definitorii pentru succesul acesteia.
Dorința noastră este să fim aproape de clienții noștri, iar entuziasmul și căldura echipei noastre, alături de profesionalismul cu care abordăm fiecare om atât candidat căt și client, fac întotdeauna diferența.
Medialjob vă oferă consultanță în găsirea unui loc de muncă adecvat pentru dumnevoastră, fiind reprezentantul a peste 320 de companii din Germania Austria și Elveția. Intervievăm și preselectăm în numele angajatorului candidatul ideal dornic de un loc de muncă pe o perioadă de proiect sau chiar mai lunga. Acest serviciu de preselectare și integrare este pentru dumnevoastră în totalitate gratuit.
Siguranță și seriozitate în oferirea unui loc de munca, fără a percepe nici un fel de comision.
Legătura directă cu angajatorul după selectare.
Garantăm angajarea cu un contract de muncă conform legislației germane și salarii atractive.

Sfaturi Utile

Sfaturi utile pentru a obține un job rapid.
7 Lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a pleca la un loc de muncă în germania
2 comments

7 Lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a pleca la un loc de muncă în germania

7 Lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a pleca la un loc de muncă în germania  ..

Read More
Asistenți medicali Germania Eures fără experiență
1 comment

Asistenți medicali Germania Eures fără experiență

Asistenți medicali Germania Eures fără experiență Descriere Asistenți Medicali Germania Eures Fără Experiență: MedialJob partener Eures recrutează asistenți medicali fără..

Read More
Recrutări asistenți medicali Germania
3 comments

Recrutări asistenți medicali Germania

Recrutări asistenți medicali Germania Descriere Recrutări Asistenți Medicali Germania : MedialJob recrutează , cu și fără recunoaștere profesională. Locurile de muncă..

Read More