Integrare asistenți medicali generaliști în Germania

 • Programul de integrare a asistenților medicali generaliști JobForLife este un proiect complet care vă oferă atât posibilitatea integrării dumneavoastră pe piața muncii în Germania cât și obținerea unui contract de muncă într-un termen scurt.

  JobForLife este destinat asistenților medicali care doresc să lucreze în Germania fie pe o perioadă de proiect limitată la 12 luni sau mai lungă în funcție de cerințele fiecăruia.

  Specialiștii noștrii din Germania și România vă vor oferii pe parcursul programului toate informațiile necesare pentru a învăța limba germană până la recunoașterea profesională în Germania care necesită cunoștințe de limba germană Nivel B2.

  Cursuri informative cu privire la asistența medicală germană din spitalele și centrele de îngrijire seniori din Germania, oferindu-vă prin aceasta un program complet la tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă integra cat mai repede și cu ușurință în Germania, atât la noul job cât și în societatea germană.

 • Cursuri de limbă germană live-online de acasă de trei ori pe săptămână a 2 ore pe curs cu durata de 11 saptamani până la nivelul A2.

  Cursuri informative cu privire la asistența medicală din Germania prin evaluarea cunoștințelor standard din Spitalele și centrele de îngrijire seniori.

  Angajarea dumnevoastră în Germania se face dupa absolvirea cursului pregatitor.

  Contract de muncă direct cu unul din centrele noastre de seniori din Germania cu perioadă minima de 8 luni și posibilitatea de prelungire.

  După angajarea dumnevoastră în Germania veți continua cursul de limbă germană live-online pe o perioadă de circa trei luni până la nivelul B2.

  Recunoașterea profesională în Germania inclusiv dosar traduceri acte.

  Transport gratuit în Germania la noul loc de muncă.

  Cazarea în camere single destinate personalului medical cu o chirie subventionata lunară între 190,00-350.00 Euro inclusiv lumina căldura(* chiria este în funcție de zonă).

 • Până la recunoașterea profesională în Germania veți lucra pe postul de asistent medical fără recunoștea profesională cu un salariu brut de bază de 2.088,00 Euro + sporuri zile de sărbătoare +100% sâmbătă + 25% duminica +35% raportat la 11,37 € / ora

  Exemplu sporuri : Lucrați Duminica - 11,37 € + 35 % = 15,35 € / ora brut. Lucrați O zi de sărbătoare legală din Germania aveți sporuri de 100% 11,37€ + 100 % = 22,74 € / ora

  După recunoașterea profesională in Germania salariul este între 2.770,00 Euro și 3,260,00 Euro+ sporuri în funcție de sectorul unde veți lucra.

 • Taxa de școlarizare în valoare de 300,00 € este 100 % rambursabila. Plata taxei de școlarizare se face integral înainte de începerea cursului sau în trei rate lunare.

  50% din această sumă o veți primi după trei luni de angajare în Germania iar restul de 50 % după nouă luni de angajare în Germania.

  Contractul acestui program prevede angajarea dumnevoastră cu un contract de muncă de minim 8 luni în Germania. În cazul în care doriți să reziliați contractul înainte de acest termen va trebui să suportați costurile acestui program în valoare de 950,00 € reprezentând școlarizarea dumneavoastră la cursul de limba germană, transportul dumnevoastră care a fost subvenționat la venirea dumnevoastră în Germania, și procesarea actelor pentru recunoșterea profesională.

 • Înscrierea la acest program se face prin trimiterea următoarelor documente la adresa de email cv@medialjob.com:

  - CV Complet

  - Diploma de asistent medical

  - Cazier Judiciar

  După primirea documentelor vă vom contacta telefonic pentru mai multe informații și interview.