Întrebări frecvente

FAQ's

Aici găsiți răspuns la majoritatea întrebărilor pe care candidații le au cu privire la locurile de muncă din Germania.

MEDIALJOB nu percepe comision sau alte taxe.

MedialJob are contracte cu toți angajatorii germani, în care sunt stipulate și cazurile excepționale în care din varii motive postul nu mai este valabil. Suntem asigurați și pentru cazuri excepționale, și anume: Candidatului i se va rambursa plata transportului dus întors, inclusiv costurile aferente precum ar fi mâncarea și cazarea la Hotel pe perioada transportului înapoi. Deși până în momentul de față MedialJob nu s-a confruntat cu asemenea cazuri excepționale, dorim ca toți candidații care vin prin noi să aibă siguranța că nu au investit în transport fără a beneficia de un loc de muncă în Germania. Suntem mândri că prin noi și-au găsit peste 600 de candidați un loc de muncă sigur.

Puteți trimite cv-ul în limba germană, engleză sau română.
CV-ul se poate crea online la următorul link: https://europass.cedefop.europa.eu/editors/ro/cv/compose

Interviul va fi susținut cu angajatorul sau cu un reprezentat MEDIALJOB prin telefon sau videoconferiță (Skype, Facebook).

Salariul diferă în funcție de calificările și experiența pe care o aveți în domeniu. Salariul va fi prezentat în momentul în care sunteți acceptat.

Contractul de muncă se va semna directu cu angajatorul german fără intermediari.

Toți angajatorii germani angajează personalul numai cu contract de muncă și plata tuturor asigurărilor sociale și de sănătate.

ro_RO
Open chat