Gastro Academy

Șansa ta către o carieră în HORECA Germania și Austria

Cazare

Cazare și mesele până la 100% subvenționat

Contract

Job asigurat direct la angajatorul german

Home » Locuri de muncă » Gastro German Academy

Domeniul de activitate

Bucătari, Ospătari, Cameriști, Vânzători – în Germania

Descriere

Proiectul GastroGerman Academy se desfășoară în perioada 15.11.2022 – luna martie a anului 2023, în cooperare cu Centrul – German Medialjob ca marcă înregistrată în Europa, care încurajează tinerii spre o experiență internațională Made in Germany.

Compania Germană Medialjob, ca marcă înregistrată la nivel European de peste 8 ani, cu sediul in Germania orașul Essen si în România orașul Sibiu, se numără printre companiile de renume din Germania, cu proiecte de integrare.

Suntem o echipă tânără care dorește să te susțină prin consultanță și încurajare să îți găsești locul potrivit în Germania.

Beneficii

– cursuri de limba germană online direct din confortul casei voastre timp de 3-4 luni;
– suport de integrare din partea noastră;
– transport organizat de noi direct din orașul vostru, până la adresa din Germania;
– job asigurat după absolvirea întregului program la resortul german;
– cazare și catering incluse;
– contract de muncă direct cu angajatorul;
– șansa de a avea o experiență unică și de a avansa într-un complex hotelier german.

Cazare și mese

Cazare si mâncare incluse, în incita complexului sau în apropierea acestuia, într-o cameră pentru 2 persoane.

Transport

Transport organizat de noi direct din orașul vostru, până la adresa din Germania.

Salariu

Bucătari: 1400 € – 2200 € net
Ospătari și vânzători: 1300 € – 1600 € net
Cameriști: 1200 € – 1300 € net

Contract

Asistent Germania logo
Asistent Germania logo

Job asigurat după absolvirea întregului program la resortul german..
CONTRACT DE MUNCĂ direct cu angajatorul.

* Pentru acest proiect trebuie să aveți cetățenie română (sau specifică unui alt stat membru UE) sau pașaport biometric românesc.
** Locurile sunt limitate la 18 persoane pe curs.

Care sunt pașii?

Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri pentru o integrare cât mai ușoară!

Cel mai bine ar fi dacă ați face dovada calificării dumneavoastră cu o diplomă, însă de multe ori o experiență de minim șase luni în domeniu de activitate în care doriți să vă desfășurați activitatea este acceptat de către organizatorii germani din HORECA

Aveți nevoie de buletin sau de pașaport,  iar în cazul în care ați mai lucrat în Germania, veți avea nevoie și de numărul de impozit și de numărul  de  asigurare socială,  sau numărul de asigurare medicală.

De asemenea, este necesar să prezentați un CV și diplomele dumneavoastră de calificare (acolo unde este cazul), atât în etapa de preselectare, cât și la angajator.

Oferim siguranța proiectului prin transport organizat. Costul transportului este suportat de candidat care este în funcție de distanța
între 130 – 150 Euro (preț valabil cu Flixbus, în cazul organizării transportului pe cont propriu)

În cazul în care găsiți alternative mai bune, vă puteți procura singur biletul de călătorie, însă, în acest caz, este necesar să faceți către noi dovada plății biletului dumneavoastră de transport.

Cazarea poate fi în incinta complexului sau în apropierea acestuia, într-o cameră single sau dublă în funcție de ofertă și angajator. Toate aceste detalii vor fi anunțate înaintea semnării poliței de asigurare de muncă.

Aveți o cameră single sau dublă, cu sau  fără bucătărie. În majoritatea situațiilor veți avea baia proprie, însă există și situații în care baia se împarte la maxim 6 persoane.

Din păcate, în această cameră nu aveți voie să aduceți animale de companie sau alte persoane.

Cazare și mâncare inclusă sau suportată de candidat în funcție de ofertă.

Mesele sunt incluse sau suportate de candidat în funcție de ofertă.

Întotdeauna, veți ști înainte de plecarea dumneavoastră în Germania dacă vă vor fi asigurate mesele zilnice, sau dacă va fi necesar să vă gătiți dumneavoastră în bucătăria destinată personalului, și dacă veți primi sau nu mese în timpul zilelor libere. Aceste lucruri le veți afla întotdeauna înainte de plecarea dumneavoastră in Germania, și vor fi specificate întotdeauna pe contractul dumneavoastră de garanție al locului de muncă.

DA, pe perioada angajării veți beneficia de asigurare medicală și socială.

Veți obține diploma din partea complexului german hotelier imediat după terminarea perioadă de training

În funcție de meseria pe care o practicați,  este necesar  să aveți vestimentația corespunzătoare: pentru chelner cămașă albă pantaloni negri, iar pentru bucătari vestimentația de bucătar . Pentru persoanele care lucrează în housekeeping,  este necesară o vestimentație lejeră, de exemplu blugi și tricou.  În majoritatea situațiilor, complexele hoteliere pun la dispoziție vestimentația proprie pentru personalul  din housekeeping.

 Organizatorii proiectului din Germania vor rezilia contractul cu dumneavoastră în cazul în care veți lipsi mai mult de 20% de la cursurile de limba germană.

Din păcate nu vă putem asigura o preferință de zonă pentru acest proiect.Repartizarea dumneavoastră se face central din Germania de către organizatorii HORECA- Germania.

În funcție de nivelul de calificare, limba germană vorbită, experiența în domeniu și postul ocupat salariile sunt cuprinse pentru:
– Housekeeping 1.200 – 1.300 EURO net
– Bucătari 1.400 – 2.200 EURO net
– Ospătari 1.300 – 1.600 EURO net
– Vânzători 1.300 – 1.600 EURO net