Home » Blog » Recrutări asistenți medicali Germania

MedialJob recrutează asistenți medicali pentru Germania cu și fără experienta, cu și fără recunoaștere profesională. Locurile de muncă sunt în centre de seniori, centre de recuperare, clinici private și spitale din Germania în zonele: Frankfurt, Berlin, Stuttgart, Flensburg, Laatzen, Jever, Wilhelmshaven.

Recrutări asistenți medicali germania fără recunoaștere

Asistenții medicali fără recunoaștere sunt asistenții medicali care nu au diploma recunoscută pot munci pentru început în centre de îngrijire pe postul de ajutor de asistent medical sau pe post de îngrijitor până la obținerea recunoașterii. Asistenții care nu au recunoaștere, dar doresc să muncească și să obțină această recunoaștere pot susține cursurile de limba germană la angajatori în timp ce sunt angajați. Toți angajatorii și MedialJob vă vor ajuta, oferi suport pentru dobăndirea cunoștințelor de limba germană la nivel B2 și a recunoașterii diplomei de asistent medical.

Pentru ocuparea acestui post trebuie să aveți diploma de asistent medical și să cunoașteți limba germană la nivel A1. Salariile pentru asistenții medicali în Germania fără experiență, fără recunoaștere pornesc conform grilei de salarizare oficiale germane TVöD-B VKA de la 1.937 EURO BRUT și cresc în funcție de experientă și nivelul limbii germane.

Recrutări asistenți medicali germania cu recunoaștere

Asistenții medicali cu recunoaștere sunt cei care au cunoștinte de limba germană la nivel B2, au absolvit examenul de recunoaștere și pot munci în Germania cu drepturi depline pe postul de asistent medical. Având această recunoaștere puteți munci fără restrângeri în spitale și clinici private din Germania. Pentru a ocupa acest post trebuie să aveți diplomă de asistent medical, experiență minim 1 an, recunoaștearea profesională și limba germană nivel B2. Salariile pentru asistenții medicali în Germania cu recunoaștere pornesc de la 2.600 EURO BRUT și cresc în funcție de experiență și specializări.

Asistenții medicali care nu au cunoștinte de limba germană, dar își doresc sa obțină un loc de munca în Germania pot susține cursurile subvenționate de MedialJob.

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=XMclHxPj3e0″ alignment=”center” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” title_attribute=”” video_facade=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]